marți, 13 martie 2012

”MĂRȚIȘORUL” – SIMBOL AL PRIMĂVERII


          Luna martie am așteptat-o cu cele mai frumoase mărțișoare și felicitări confecționate manual. 
          În cadrul proiectului de parteneriat pe care Școala specială ”Trinitas” Târgu Frumos îl desfășoară în colaborare cu noi, sub egida SNAC (Strategia națională de acțiune comunitară), am derulat, la începutul lunii martie, o nouă etapă din acest proiect, concretizată prin organizarea la sediul bibliotecii a unui atelier de lucru cu tema ”Mărțișorul – simbol al primăverii”.
          Au participat elevi, cadre didactice și bibliotecari de la Școala specială Trinitas și de la Liceul ”Ion Neculce”. Scopul activității a fost crearea condițiilor favorabile lucrului în echipă cu scopul interrelaționării elevilor cu nevoi speciale cu elevi de la alte instituții.
          Sub îndrumarea atentă a cadrelor didactice, toți elevii s-au întrecut în a realiza cel mai frumos mărțișor și cea mai frumoasă felicitare. Au reușit cu toții să realizeze mici capodopere, care au fost premiate cu diplome și dulciuri. Mai mult, toate creațiile le-am reunit într-o expoziție ce va fi prezentată la sediul bibliotecii pe tot parcursul lunii martie.
          Merită să-i nominalizăm aici pe toți cei care contribuie la punerea în practică a cestui proiect, cadre didactice de la școlile din oraș, dar în mod deosebit pe cei de la școala ”Trinitas”, cu toții oameni inimoși, dedicați meseriei lor:
          Prof. Lozoveanu Daniela, coordonator SNAC
          Prof. Chiurlea Silvia Elena, coordonator proiect
          Colaboratori:
          Prof. Ciobanu Diana
          Director adjunct Popescu Iolanda
          Prof. Derla Livia
          Prof. Tanasă Constantin                                  
          Prof. Dobreanu Constantin
          Prof. Prepeliță Veronica
          Prof. Mihul Alina
          Prof. Alexa Angheluș Ioan



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.