miercuri, 16 mai 2012

VLAD PETREANU la Targu Frumos


Pentru a promova noua față a bibliotecii din România, Biblionet a lansat campania CĂUTĂTORII DE POVEȘTI (http://www.cautatoriidepovesti.ro/)
           Radu Paraschivescu, Vlad Petreanu și Cătălin Ștefănescu sunt căutătorii de povești. Vreme de 3 luni, cei trei pleacă într-un tur al bibliotecilor din țară în căutare de istorii autentice și personaje pitorești. Urmând ca la sfârșitul marii călătorii și al proiectului, poveștile celor trei să se întâlnească într-o carte. O carte tipărită clasic pe hârtie, dar și un e-book tradus și în engleză pentru o carieră internațională, pe raftul virtual al bibliotecii vremurilor noastre.
           În cadrul campaniei Căutătorii de povești, desfășurată de IREX România, Biblioteca ”Universul cunoasterii” Târgu Frumos a fost aleasă pentru a i se mediatiza activitatea, proiectele și oamenii care muncesc aici. Cel care a preluat toate informațiile despre noi și activitatea noastră a fost cunoscutul jurnalist, om de televiziune și bloger, Vlad Petreanu.
            Astfel, luni, 14 mai 2012, Biblioteca a avut ca oaspete pe Vlad Petreanu, care a fost însoțit de Bogdan Anichiforesei, reprezentantul IREX.
S-au cules impresii, s-a discutat cu oamenii prezenți la bibliotecă, de la cel mai mic la cel mai mare dintre  utilizatori, s-a văzut pe viu cum s-a transformat acest lăcaș de cultură într-un adevărat centru educațional, odată cu implementarea proiectului Biblionet în 2009. Oaspeții noștri au fost impresionați de oamenii și activitățile care se desfășoară aici (http://www.petreanu.ro/2012/03/biblionet-bunul-simt-contra-curentului/)


După vizita la bibliotecă, Vlad Petreanu a fost invitat de către primarul orașului d-l Gh. Tataru la Primăria orașului, unde mulți au fost cei care au dorit să-l cunoască și să-i adreseze întrebări. Au participat la această întâlnire colegii din administrația publică locală, profesori, elevi, membri din comunitate.




Un comentariu:

  1. Anonim5:28 p.m.

    Da, am avut deosebita placere sa_l intalnesc si sa discut personal cu d_l Vlad Petreanu. un om deosebit,simpatic, un bun profesionist. multi dintre noi am destainut povesti adevarate petrecute alaturi de persoane de la PAPi si Biblioteca Universul Cunoasterii din Tg. Frumos. Atat Vlad Petreanu cat si cei prezenti, au ramas profund impresionati de aceasta intalnire. Ii multumim pentru prezenta in orasul nostr.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.