luni, 23 iulie 2012

JURNALUL VACANȚEI LA BIBLIOTECĂ I


Clubul de lectura pentru cei  mici

            Unul dintre cele mai minunate daruri pe care îl putem oferi copiilor este dragostea pentru lectură, pentru cărți. Am înființat clubul de lectură tocmai pentru a dărui fiecărui copil posibilitatea să descopere lumea fascinantă a cărților. Am pus în el toată dragostea si pasiunea noastră pentru cărți, toată admirația pentru scriitori, sentimentele pentru fiecare prinț, prințesă sau oricare alt erou.
            În fiecare marți, începând cu ora 10.00, cei mici petrec 1-2 ore la bibliotecă, învățând să iubească lecturile, sa-si dezvolte gândirea, creativitatea, vocabularul si sa învețe să-și exprime liber propriile trăiri si emoții. Totul se desfășoară într-o atmosfera vesela, sub atenta îndrumare a doamnelor bibliotecare și a voluntarilor Bibliovacanței.
            Cei mici citesc, ascultă și interpretează povești, basme, legende, poezii, ghicitori și piese de teatru. De asemenea, sunt antrenați în jocuri ce stimulează inteligența, creativitatea și exprimarea liberă. Sunt puse în discuție lecturile personale, se schimbă impresii și se fac recomandări.
             Vă așteptăm pe toți cei interesați să ne fiți alături în această frumoasă aventură a cititului!





       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.