joi, 5 aprilie 2012

”ȘCOALA ALTFEL” la biblioteca


         Cât de mult iubesc elevii biblioteca am constatat și în această săptămână de ”Școală altfel”. Sediul nostru a fost aproape neîncăpător pentru cei care au dorit să ne viziteze și să-și desfășoare activitățile extrașcolare la noi.
         Rând pe rând, pe parcursul întregii zile, biblioteca a fost asaltată de elevi de la clasele cele mai mici până la cele mai mari de la toate școlile din localitate.
         Miercuri, 04 aprilie, oaspeții noștri au fost elevii claselor a VII-a și a VIII-a de la Școala ”Ion Creangă”, iar după amiază, ne-au vizitat elevii Școlii speciale pentru copii cu deficiențe de vedere ”Moldova”. S-au vizionat scurtmetraje după opera lui Caragiale, dar și filmulețe de dezvoltare personală; s-au făcut comentarii și recenzii la aceste filmulețe. Cu toții, atât elevii, cât și cadrele didactice, dar și personalul bibliotecii au petrecut momente deosebite, de deconectare, recreere și confort cultural.   
       Joi, 5 aprilie, oaspeții noștri au fost elevii clasei a VIII-a de la Liceul ”Ion Neculce” , după care au urmat prichindeii de la clasele I-a A și a IV-a A de la Școala ”Ion Creangă”, însoțiți fiind de doamnele învățătoare Gorgos Liliana și Botezatu Maria. Au vizitat și au aflat tot ce se întâmplă într-o bibliotecă și spre final ne-au oferit un frumos program artistic. Ne-am bucurat cu toții de clipele frumoase petrecute împreună și am legat prietenii.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.