luni, 25 iunie 2012

BIBLIOVACANȚA – CLUBURI DE VACANȚĂ GRATUITE


         Începând cu 1 iulie 2012, pe tot parcursul perioadei de vară, sunteți invitați la Bibliovacanța, un program de vacanță ce va include activități diverse pentru școlari și preșcolari, dar nu numai.
          Acest proiect s-a derulat  cu succes și în anii trecuți reușind, prin multitudinea de activități pe care le-a oferit, să satisfacă nevoia de cultură și petrecere a timpului liber a tuturor participanților.
         Activităţile de anul acesta vor promova cartea şi educaţia, noile tehnologii IT şi utilizarea acestora în scop educativ; toate acestea pentru a ne bucura copilăria şi împreună să putem (re)descoperi gustul lecturii în VACANŢA MARE!
         Îi aşteptăm pe toţi copiii şi adolescenţii care doresc să-şi petreacă această vacanţă ALTFEL, să se înscrie la CLUBURILE NOASTRE DE VACANŢĂ GRATUITE:
  • Clubul de lectură
  • Clubul de șah
  • Clubul de desen
  • Clubul de fotografie și jurnalism
  • Clubul internauților
  • Clubul funkids ( joc și joacă) pentru preșcolari
  • Clubul ”Vreau să fiu bibliotecar”
  • Clubul ”Primul ajutor salvează vieți”
         Elevii sau cadrele didactice care doresc să experimenteze activitatea de VOLUNTARIAT, în încercarea de a explora noi atitudini şi noi oportunităţi sunt aşteptaţi, de asemenea, la bibliotecă.
         Toate înscrierile (voluntari şi participanţi) se fac pînă la data de 30 iunie, la una din datele de contact ale instituţiei: telefon 0232710522 sau 0749179304; e-mail: bibliotecaorastg.frumos@yahoo.com, sau personal,  la sediull insituţiei de luni până vineri între orele 08.00-16.00.
         Vă adresăm rugămintea de a consulta blogul bibliotecii         (www.bibliotecatgfrumos.blogspot.com) sau pagina de facebook (www.facebook.com/bibliotecaorastgfrumos) pentru a afla informații despre derularea programului.
         Menţionăm că înscrierea şi participarea la activități se pot face şi pe tot parcursul proiectului, dacă nu aveţi  posibilitatea înscrierii până la data menţionată.
         Considerând că  proiectul nostru  va  constitui o oferta culturală foarte atractivă pentru întreaga comunitate, vă aşteptăm la bibliotecă pentru a petrece  împreună o vacanţă minunată !
         Mai jos este afișat programul preliminar al BIBLIOVACANȚEI. În funcție de înscrierile ce se vor face la activitățile propuse, programul va fi modificat.
De asemenea, prezentăm și condițiile pentru înscrierea la voluntariat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.